onsdag 19. august 2009

Endelig har sola kikka fram gjen

Det slår ikke feil, nå når vi holder på å avslutte arbeidet med drensen, kommer selvfølgelig sola fram. Ikke det at det er dumt at den kommer, men hadde vært litt kjekt å sluppet å stått til knes i gjørme i forrige uke. Vi får bare nyte den nå mens  vi kan, og håpe på den blir ei stund.

straks ferdig

Som dere ser begynner det å se ferdig ut rundt husveggene våre, endelig! Å til helga kommer det et stort lass med singel  så vi får ordne til hele innkjørselen vår. Nå ser den relativt trist ut.

straks ferdig2

Her skal vi ha singel på alt, og haugen skal selvfølgelig vekk. En sliten å lei arbeidskar i bakgrunnen.  Skal bli deilig å bli ferdig med tunet ute, slik at vi kan konsentrere oss fullt inne gjen..føler på en måte vi har stått på stedet hvil nå..men det er jo fordi hele storfamilien har vært engasjert.

vindu

Fikk tatt dette bildet inne, det gir et litt bedre inntrykk av hvordan det blir når det kommer inn et ekstra vindu. Foran det vinduet skal det stå en hvit benk, med masse puter i, og der gleder jeg meg til å sitte med en kopp te og ei god bok.

Kikka litt rundt på diverse interiørsider i går, og det er jo så masse fint å se, kunne brukt en stoor formue på ting og tang til huset. Får vel først konsentrere oss om de store tingene, og så ta dill å dall etterhvert.  Vi må finne oss ei helg og ta en Trondhjemstur og…et Ikea besøk er vel på sin plass snart, kjøpe kjøkken (Adel)  og baderomsinnredning (freden). Men er usikker på om den blir brunsvart eller hvit.  Blir deilig å få ei helg for seg selv, minibryllupsreise..selv om husbondens tålmodighet nok kommer til å bli strekt til det ytterste på Ikea. Trollungen kommer vi klokelig til å låne bort til Besteforeldre. Er nok det mest humane både for barn og foreldre vil jeg tro.

Har begynt så smått å kikke på tapeter også, vil ha en kontrastvegg på stua som bryter opp det hvite. Og på den vil jeg ha enten en tapet med et behagelig mønster, eller et maxibilde. Falt egentlig helt for dette Buddha bildet, men tviler på om jeg får med mannen på det. Vi får se… Fliser til badet, og mellom over og underskap på kjøkken skal også plukkes ut..masse å huske på, men det er gøy da!

Så må vi vel snart opp å hente spisestua vår..var så heldig å arve ei nydelig ei som min bestefar har laga. Den må pusses litt, å mørkbeises. Nå er den bare lakket, og det passer dårlig inn med stilen på resten av huset. Gleder meg til å få den i hus :)

Nå må jeg ut å nyte litt av denne sola, før den forsvinner igjen..ser det begynner å skye til allerede. Vi skal visst ikke få ha noe særlig mer sommer i år.. kjenner jeg lengter etter sol og varme nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar