søndag 12. juli 2009

Forandring skjer stadig

Nå har vi fått revet enda mer innvendig, men vi har fått et lite lagringsproblem.. Containeren var smekkfull i går og blir ikke hentet før i morgen. Vi har jo revet masse i dag også, men er litt dumt å bare måtte legge det fra seg inne..slikt tar jo så stor plass! Vi har heldivis bestilt ny container til i morgen også, og den må nok hentes gjen allerede torsdag eller fredag.

Hadde vært så greit å blitt ferdig med rivingen denne uka, så kunne kanskje elektrikerpappan min kommet å hjulpet oss med planlegging av elanlegg og trekking av rør til el.kabler. Greit å få proff hjelp til slikt, så kan elektrikern bare komme å koble sammen å godkjenne. Så må vi få bestillt rørlegger også. Eksrørleggersvigerfar hjalp oss med å koble fra kjøkkenrørene, og kom med en heil del faguttrykk da han fant ut at hverken rør eller koblinger som var der var standard. Ble litt verre å gjøre enn det han håpte. Men d fixa seg tilslutt da, etter litt vannsøl, banning og diverse.

Så i morra må vi ringe å finne priser på vindu, og få dette bestilt, slik at vi får laget hull i stua å div..en må jo beregne noe leveringstid i disse feriedager. Så må det prutes på priser på dører, kjøkken, bad++ og kjøpes isolasjon, veggplater, takplater, gips, elrør, koblingsbokser, skruer, spiker+++

Mye å huske på gitt, kanskje jeg lærer meg å bli systematisk av hele greia?!?..neppe, men d går an å håpe :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar