fredag 10. juli 2009

Litt bilder fra huset

Dette er stua etter riving av vegg. Vi vil ha inn et vindu midt på langveggen for å få inn mer lys, og legge naturstein utenpå brannmuren. Jeg vet ikke om v kan ta vekk den delen av brannmuren som stikker ut, men d skal undersøkes. Hadde blitt enda mer åpent da.



Her er fra stua inn mot kjøkkenet. De to midtstolpene skal taes bort, men den siste må stå..d er visst en bærevegg, og vi vil ikke risikere at taket detter i hodet på oss. Så blir det kun underskap langs vindusveggen og mot stua. Får masse skapplass!



Her er kjøkkenet før riving, som dere ser trengs det masse jobbing for å få dette bra. Men vi skal få et stort, lyst og nydelig kjøkken!

Det er mye arbeid som må gjøres her, men jeg gleder meg til vi får d slik vi vil. Og det er så gøy, for det er så mange andre som også ser potensialet i huset og ikke bare tenker at vi er sprø som har tatt på oss så masse arbeid!
Akkurat nå er Jarnar i gang med å sette opp gjerde rundt hagen slik at ikke trollungen skal stikke av så ofte. Han benytter enhver sjangse han får til å springe alt han kan ut mot vegen. Ikke særlig lurt, og det gjør mammaen til et nervevrak. Det er ikke det at veien er så traffikert, det er jo en blindvei, men en vet aldri..å nå står det container å sperrer synsfeltet så en ser jo ingenting før trollet er midt i veien. Men er litt spent på hvordan trollungen reagerer på gjerdet..han prøver vel å klatre over så fort han får muligheten.

Så bare et spmørsmål til dere, hvordan får jeg lagt inn bildene lik jeg vil? Må jeg begynne med det siste bildet først?




1 kommentar:

  1. Hallo Mari:)
    Dette ser veldig bra ut og ej e sikker på at dokke får det veldig fint til slutt:)
    Lurte på den veggen frå stova til kjøkenet dokka....vi har gjort d same, men sette ikkje att nokon av stolpane, då d ikkje ville gi nok bærefunksjon. Vi hadde ein 2-4 i kvar side og hadde opp ein limtredragar/bjelke:) vart veldig bra, fekk opna opp og vart lyst og triveleg....må berre kome å sjå om dokke ønskjer...blir same prinsippet som med dokke:) stova på langs og kjøken ut til sida.

    Når det gjeld dette med bilda, så last ned Windows Live Writer....då lagar du blogginnlegga dine akkurat slik du måtte ønskje- genialt:)


    Klem Anne Grethe

    SvarSlett